2005 fxho fx110ad
pxctoday

» Log in

User Name:

Password:

Not a member yet?
Register Now!

» Find OEM Parts

» Jobs

» wallpapers

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    PWCToday Newbie
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    South Florida
    Posts
    5

    2005 fxho fx110ad

    Have subject waverunner that wont start. replaced start relay in black housing and notice the potting condition of the ECU. I have attached a picture of the condition. I dont think this is okay. I suspect it has failed. Anyone seen this before? Appreciate the feedback.
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    PWCToday Newbie
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    South Florida
    Posts
    5

    Re: 2005 fxho fx110ad

    I spoke with a Yamaha Service Center yesterday who has advised me that this condition is normal. The metal chips are used to assist in dissipating the heat the ECU creates.

  3. #3
    PWCToday.com Is My Home Away From Home Myself's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Arkansas
    Age
    45
    Posts
    6,842

    Re: 2005 fxho fx110ad

    Yes, a lot of electronics potting has those chips in it.
    Does the waverunner power up and crank the engine when you hit start? Do you hear the fuel pump humming?
    http://www.facebook.com/twinlakesjetskirepair

    '89 Kawi 650SX 42.4 GPS
    +3" stock pipe, ported ex. manifold, drilled waterbox, blueprinted pump, Ocean Pro ride plate

    '99 Yama GP1200 65U 61.8 GPS
    ported cylinders, matched cases, milled head, blueprinted pump, long ride plate

    '96 Seadoo HX 717 53.13 GPS
    light porting, massaged cases, lightened flywheel, port matched manifolds, Rossier pipe, stubby pump cone

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBadvanced CMPS v4.2.0