96 Wave Venture Limp Mode
pxctoday

» Log in

User Name:

Password:

Not a member yet?
Register Now!

» Find OEM Parts

» Jobs

» wallpapers

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    PWCToday Newbie
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Tennessee
    Age
    47
    Posts
    45

    96 Wave Venture Limp Mode

    Ski is in limp mode. I'm suspecting the thermal switch. Is there a way to bypass this switch. The ski is not running hot at all. Idles perfect and runs good but no power and only 25 mph. Carbs rebuilt completely and new reed valves installed. I tried unhooking the pink wire for thermal switch in the electrical box but the ski has no spark. Hooked the pink back up and unhooked the black and the ski started one time then no spark. Hooked the black wire back up and ski runs fine but still in limp mode. Any help would be appreciated.

  2. #2
    PWCToday Guru
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    PA
    Posts
    339

  3. #3
    PWCToday Guru
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    PA
    Posts
    339

    Re: 96 Wave Venture Limp Mode


  4. #4
    PWCToday Newbie
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Tennessee
    Age
    47
    Posts
    45

    Re: 96 Wave Venture Limp Mode

    This ski has the oil tank disconnected but I have oil in the tank to show a level. Would a bad oil level sensor cause limp mode?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBadvanced CMPS v4.2.0