pxctoday

» Log in

User Name:

Password:

Not a member yet?
Register Now!

» Find OEM Parts

» Jobs

» wallpapers

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  1. #1
    PWCToday Newbie
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    houston
    Age
    32
    Posts
    7

    SUV 1200 65U electrical help needed

    Went to winterize the ski. Started right up to fog carb while running. Pulled plugs to fog cylinders and went start to turn engine over... Nothing. No click, no turn over. After further investigation I somehow had moisture in my EBox (clueless as to how), like a lot. So I pulled ebox to dry and clean. The red powered wires had some corrosion so I cut and replaced connections via soldering new marine connectors. Dielectric greased all connections. Replaces solenoid while in there.

    Put battery back in. I still get nothing... No dash gauge activity, no clicks, no turn over. I'm pretty mechanically inclined, but I'm stumped w this electrical problem. Start switch checks out. But I'm obviously not getting power to gauges or anything else.

    Anyone have wiring diagram for 65u 1200 (suv, xl1200 or gp1200)? I need to trace down where my problem is and double check to ensure I didn't miswire anything. Searched the inter webs to no avail

    thanks in advance!

  2. #2
    PWCToday.com Is My Home Away From Home Grumpy Old Guy's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Sunny Fla
    Posts
    25,971

    Re: SUV 1200 65U electrical help needed


  3. #3
    PWCToday Newbie
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    houston
    Age
    32
    Posts
    7

    Re: SUV 1200 65U electrical help needed

    Quote Originally Posted by Grumpy Old Guy View Post
    Thank you. But I don't even have my gauges working so I can't test to see if it is in PADLoC

  4. #4
    PWCToday.com Is My Home Away From Home Grumpy Old Guy's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Sunny Fla
    Posts
    25,971

    Re: SUV 1200 65U electrical help needed

    Why arent the gauges working ??

  5. #5
    PWCToday Newbie
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    houston
    Age
    32
    Posts
    7

    Re: SUV 1200 65U electrical help needed

    Quote Originally Posted by Grumpy Old Guy View Post
    Why arent the gauges working ??
    I assume due to not getting power to the correct places. Hoping I didnt mis-wire when i replaced some of the red connections. Thats why im really looking for a wiring diagram.

  6. #6
    PWCToday.com Is My Home Away From Home
    Join Date
    May 2007
    Location
    Arkansas
    Posts
    2,150

    Re: SUV 1200 65U electrical help needed

    Press mode button and enter AAAA, if the battery gos dead or you disconnect it you have to do this each time.

  7. #7
    PWCToday.com Is My Home Away From Home Grumpy Old Guy's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Sunny Fla
    Posts
    25,971

    Re: SUV 1200 65U electrical help needed

    Quote Originally Posted by driftmaster View Post
    Press mode button and enter AAAA, if the battery gos dead or you disconnect it you have to do this each time.
    hahahahaha

  8. #8
    PWCToday Newbie
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    houston
    Age
    32
    Posts
    7

    Re: SUV 1200 65U electrical help needed

    Pressed Mode button and entered AAAA. Nothing. Dash doesn't turn on or show anything. Yes lanyard is in.

  9. #9
    PWCToday.com Is My Home Away From Home Grumpy Old Guy's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Sunny Fla
    Posts
    25,971

    Re: SUV 1200 65U electrical help needed

    He doesnt know what he is talking about anyway.

    Do this....open electric box & jump the the 2 big red wires on the starter solenoid...does it turn over ??

  10. #10
    PWCToday.com Is My Home Away From Home
    Join Date
    May 2007
    Location
    Arkansas
    Posts
    2,150

    Re: SUV 1200 65U electrical help needed

    Quote Originally Posted by lorenplante View Post
    Pressed Mode button and entered AAAA. Nothing. Dash doesn't turn on or show anything. Yes lanyard is in.
    Check the fuse holder, with a meter to be sure. I had the one on my personal 65u go bad. It read good when checking but when put back in or wiggled just right it would lose contact again.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBadvanced CMPS v4.2.0