pxctoday

» Log in

User Name:

Password:

Not a member yet?
Register Now!

» Find OEM Parts

» Jobs

» wallpapers

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Frequent Poster chris_65_mustang's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    windsor, ontario
    Age
    34
    Posts
    155

    2000 GTX running lean

    I have a 2000 GTX we have just rebuilt the motor. It runs great on the water but its running lean. I have rebuilt the motor with all new gaskets and seals, rebuilt the carbs, opened the high speed and low speed up 1 turn above the recommended settings and its still running on the lean side. There is lots of fuel being pumped. Anyone have any suggestions as to why this is happening?

    Thanks

  2. #2
    resident guru hafweigthr's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    South Carolina
    Age
    52
    Posts
    918

    Re: 2000 GTX running lean

    How do you know you are running lean? Did you do a plug chop or are you just looking at the plugs after normal running? What about your oil system?
    The thought that leads to no action is not thought - It is dreaming!!
    Think Big!!

    Some people have hobbies - some people have addictions - I have jet skis!!

  3. #3
    Frequent Poster chris_65_mustang's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    windsor, ontario
    Age
    34
    Posts
    155

    Re: 2000 GTX running lean

    Looked at the plugs after about a 2 minute ride. New plugs and after running at about 3/4 throttle pulled the plugs to check them. Oil injection system seems to be working and pumping fine the oil pump cable is adjusted properly.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBadvanced CMPS v4.2.0