pxctoday

» Log in

User Name:

Password:

Not a member yet?
Register Now!

» Find OEM Parts

» Jobs

» wallpapers

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    resident guru Luvme4 thamoney03's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Gulfport
    Age
    33
    Posts
    907

    2004 gp1300r no spark in mag cylinder

    Ok so I've replaced all coils,wires and plugs, cleaned and check injectors,removed converter and put in d plate with the chip,still no spark plug looks brand new other than wet after 5 minutes of run time

    Sent from my LG-H900 using Tapatalk

  2. #2
    Top Dog SkiSwede's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Denver, NC
    Age
    29
    Posts
    1,751

    Re: 2004 gp1300r no spark in mag cylinder

    Actually no spark, or just not running on that cylinder?

  3. #3
    PWCToday.com Is My Home Away From Home WFO Speedracer's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Al-ugh-bam-ugh
    Posts
    27,263

    Re: 2004 gp1300r no spark in mag cylinder

    What is the compression on all the cylinders
    Get your Fat Dudes T-shirts right here PM me for details !

  4. #4
    resident guru Luvme4 thamoney03's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Gulfport
    Age
    33
    Posts
    907

    Re: 2004 gp1300r no spark in mag cylinder

    Sorry I somehow got logged out and didn't get the notifications, the compression was good I don't remember what it was but all 3 were 2-3 away from each other, after I put new plugs in ,it sounded good on the trailer so I went to test it, about 2500 rpms, all I could get out of it 18mph on dreamometer, middle and pto plug looked perfect the mag plug soaking wet ,when I dried it off it looked like I just took it out the box , brand new

  5. #5
    resident guru Luvme4 thamoney03's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Gulfport
    Age
    33
    Posts
    907

    Re: 2004 gp1300r no spark in mag cylinder

    Ski has 35 hours in it

  6. #6
    resident guru Luvme4 thamoney03's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Gulfport
    Age
    33
    Posts
    907

    Re: 2004 gp1300r no spark in mag cylinder

    Just based on what ive read I think someone hooked a battery charger up backwards on it and fried the computer

  7. #7
    PWCToday Newbie
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Queens
    Posts
    1

    Re: 2004 gp1300r no spark in mag cylinder

    Quote Originally Posted by Luvme4 thamoney03 View Post
    Ok so I've replaced all coils,wires and plugs, cleaned and check injectors,removed converter and put in d plate with the chip,still no spark plug looks brand new other than wet after 5 minutes of run time

    Sent from my LG-H900 using Tapatalk
    Can i still ask for the recall

  8. #8
    PWCToday Guru
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Niceville Florida's Gulf
    Age
    49
    Posts
    407

    Re: 2004 gp1300r no spark in mag cylinder

    Quote Originally Posted by Luvme4 thamoney03 View Post
    Just based on what ive read I think someone hooked a battery charger up backwards on it and fried the computer

    Hey Buddy. Did you find the Problem in the end? Was it the ECU?. I have same prob in an 05 GP1300 R No spark on Cyl 1.

  9. #9
    resident guru Luvme4 thamoney03's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Gulfport
    Age
    33
    Posts
    907

    Re: 2004 gp1300r no spark in mag cylinder

    No I didn't I bought a new box with ecu coils and all but I've been so busy I havnt tried it yet I'm hopefully going to test this weekend if it warms up and I'll let you know

    Sent from my LG-H900 using Tapatalk

  10. #10
    PWCToday Guru
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Niceville Florida's Gulf
    Age
    49
    Posts
    407

    Re: 2004 gp1300r no spark in mag cylinder

    Quote Originally Posted by Luvme4 thamoney03 View Post
    No I didn't I bought a new box with ecu coils and all but I've been so busy I havnt tried it yet I'm hopefully going to test this weekend if it warms up and I'll let you know

    Sent from my LG-H900 using Tapatalk
    Ive check all my Coils they're all good. Got pulse from Pick up which fires plug 1 and injector 1 so its looking like mine is the ECU. Problem is there $1400 plus new. Its a lot of money to buy one and its not the ECU !! LOL

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBadvanced CMPS v4.2.0