Search Results - PWCToday
pxctoday

» Log in

User Name:

Password:

Not a member yet?
Register Now!

» Find OEM Parts

» Jobs

» wallpapers

Search:

Type: Posts; User: drutang78; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Anyone Planning a Ft Lauderdale to Bimini trip for 2022?

    As the title indicates, I'm curious where to find groups that may be planning a Bimini ride in 2022. I deleted my Facebook account 3 years ago and there went all my updates on new ski events. Can...
  2. Re: 1995 Yamaha Wave Venture No Start (But it does...)

    Sigh, yup, fuse holder replaced and it starts right up... So sorry to waste all ya'lls time. ugh.
    Word to the wise, don't simply visually inspect a fuse... take it out and replace it just to be...
  3. Re: 1995 Yamaha Wave Venture No Start (But it does...)

    Disconnected the Brown wire, touched to hot and engine engages. So the solenoid is good I assume? At this point, I'm at a loss.
    1. Replaced start/stop switch with new OEM, still does not start...
  4. Re: 1995 Yamaha Wave Venture No Start (But it does...)

    Ok, so I followed the 2 red cables in the harness and within the electrical box they are cromped together, then go to an inline 10amp fuse and then to the starter side of the sylinoid. I removed the...
  5. Re: 1995 Yamaha Wave Venture No Start (But it does...)

    Why you're being completely rude to someone simply seeking assistance is beyond my comprehension but I've checked everything else. New Starter switch... fine, cables from starter switch... fine and...
  6. Re: 1995 Yamaha Wave Venture No Start (But it does...)

    Thanks for putting up with my ignorance Speedracer, however, my connectors are both different. :( It looks like an OEM Harness too, so the connectors on the image you located don't appear to be the...
  7. Re: 1995 Yamaha Wave Venture No Start (But it does...)

    "plug the black white wires up to the red brown wires and hit the stop switch" <-- Not sure I understand, those connectors are different types. Plus, if I disconnect the harness won't that make all...
  8. 1995 Yamaha Wave Venture No Start (But it does...)

    Evening everyone,

    I've got a doosy for ya, I'll tell ya right off the bat, I think I need a new Start/Stop switch...

    So I've been refabbing my old ski to more modern colors. I got back from...
  9. Replies
    17
    Views
    2,905

    Re: ZXI 750 (1997) Trim Cable removal, help!

    Oh joy... LOL Well, if I can get the SOB fixed and working... imma seal that SOB up with some cemex or something... LOL
  10. Replies
    17
    Views
    2,905

    Re: ZXI 750 (1997) Trim Cable removal, help!

    *Crickets chirping*
  11. Replies
    17
    Views
    2,905

    Re: ZXI 750 (1997) Trim Cable removal, help!

    Ok, scratch that last question, I got the boot in, however, I'm still curious about how far it needs to be screwed in to the slider piece.
    Also, is there supposed to be a tiny bit of "play" with the...
  12. Replies
    17
    Views
    2,905

    Re: ZXI 750 (1997) Trim Cable removal, help!

    **BUMP**

    Ok ya'll, the new box is all back together, now I'm attempting to put the new cable in. Getting a lil stuck.
    The cable goes in, screws into the slider piece and at this point, I'm not...
  13. Replies
    17
    Views
    2,905

    Re: ZXI 750 (1997) Trim Cable removal, help!

    Well, I ended up just buying a used bottom to that trim box. No biggie. Even with a vice grip on my toolbench I wasnt able to hammer that piece out. I have it all put back together and greased up...
  14. Replies
    17
    Views
    2,905

    Re: ZXI 750 (1997) Trim Cable removal, help!

    Soooooooooooo I decided to angle grind the cable off, took the bottom of the box, placed in a vice grip and hammered the ever-livin' crap out of the cable.. cable came out, there is now a metal knob...
  15. Replies
    17
    Views
    2,905

    Re: ZXI 750 (1997) Trim Cable removal, help!

    It appears I've found the issue... However, obtaining a resolution to the problem is where I'm getting stuck...
    In the image, the rubber boot that's outlined with the red square seems to be what is...
  16. Replies
    17
    Views
    2,905

    Re: ZXI 750 (1997) Trim Cable removal, help!

    Ok, so I've got it (somewhat) removed, but I'm sorry to say it doesn't quite "twist" off. There was a lock ring on the cable on the outside of the box, I don't see one on the inside. I've been...
  17. Replies
    17
    Views
    2,905

    Re: ZXI 750 (1997) Trim Cable removal, help!

    So I need to remove the entire cable and box from the ski?
    I took the box out, but left the cable attached at the rear, Tested the motor by itself (detached) and it clicks but doesn't move......
  18. Replies
    17
    Views
    2,905

    ZXI 750 (1997) Trim Cable removal, help!

    Hey everyone,

    I have a 1997 Kawasaki ZXI 750. Trim box appears fine. I hear the motor click when I press up or down but the trim doesn't move.
    I know what the issue is, the cable is cut open...
Results 1 to 18 of 18
Powered by vBadvanced CMPS v4.2.0