PWCToday - Recent Blogs Posts - Blogs
pxctoday

View RSS Feed

Recent Blogs Posts

  1. Tigershark Impeller Needed

    Looking for a new or lightly used tigershark impeller 14/26/148. cant find it anywhere. any help or advice would be awesome. i have been everywhere
    Categories
    Uncategorized
  2. VXR problem

    Greetings Folks, I would much appreciate help to determine a start problem. Yamaha VXR 2012,80 hours.
    Starter operated but engine very slow to turn over , not fast enough to fire-up.
    -checked battery ,( professional tester did it ) , 100%
    -removed plugs and still reluctant to turn over.
    -plugs clean , oil clean,
    -looked inside water inlet grille , all clean.
    -starter motor seems to be working.
    As a bit of a Novice ,i'm stuck and would be open to suggestions. ...
    Categories
    Uncategorized
  3. '93 750sx: no spark

    A few months ago I bought this ski from the second owner-my buddies' step dad.


    This is my first stand up, I've wanted one since I was a young kid. I'm 31


    It's in great condition inside and out, he took amazing care of it, garaged it always, as did the first owner.


    It has some really nice aftermarket upgrades and custom work done to it.
    He rode it in salt water(Newport and Laguna) all the years he had it, and used extensive preventative ...

    Updated 02-15-2021 at 02:14 AM by Chad C

    Categories
    Uncategorized
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	IMG_5181.jpg 
Views:	9 
Size:	1.97 MB 
ID:	565192   Click image for larger version. 

Name:	IMG_5169.jpg 
Views:	12 
Size:	2.84 MB 
ID:	565193  
  4. Complete PWC Index?

    Hi everyone, just did some shallow digging for a complete list of every PWC ever made and couldn't find one. Anyone know if something like this exists?
    Might be interesting to make one, with pictures, year, make, model, stats, interesting facts. Just wanted to throw it out there
    Categories
    Uncategorized
  5. Sx 650 no spark ?

    Quote Originally Posted by Logansx650 View Post
    So my ski does this probably twice a season and I always change both coils the regulator rectifier and start stop relay and normally I get spark again unfortunately thatís not the case this time I have two CDIs Iíve tried starting it with both but still no spark any ideas? I rewire it every time I have this problem as well but this time itís not doing the the trick could I be getting bad parts or is there something that could be causing this
    Categories
    Uncategorized
Page 1 of 159 1231151101 ... LastLast